Magneethart

images (1)Energetix Magneethart & Magneetstrip

Uw eerste hulp voor pijnverlichting en een sneller herstel.

Het Energetix magneethart, vooral de uitvoering met koper is wereldwijd al jarenlang het meest verkochte artikel van Energetix. Het magneethart heeft een sterkte van 2200 Gaus en een dieptewerking van ongeveer 12 cm. Door de magneetkracht kan de doorbloeding verbeteren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam positief beïnvloed worden. Afvalstoffen kunnen makkelijker worden afgevoerd en spanningen in spieren kunnen sneller afnemen. Wonden, botbreuken en verstuikingen (sportblessures) kunnen sneller genezen. Om deze reden mag het wellness product “magneet hart of magneet strip” eigenlijk niet ontbreken in uw EHBO doos. Ze vormen een eerste hulp bij ongevallen voor uw hele familie vanwege het brede scala aan toepassingen.

Het magneethart en de magneetstrip kunnen op elke willekeurige plek gedragen worden om pijn te verlichten, maar ook zeker om u meer kracht en energie te geven.

Veel mensen kiezen heel bewust voor het magneethart of magneetstrip vanwege de grotere magneetkracht. De sieraden van Energetix hebben een sterkte van 1200 Gauss en een diepte werking van ongeveer 8 cm.
Wanneer u liever helemaal geen sieraden draagt of dit niet mogelijk is vanwege uw werkzaamheden kunt u toch de kracht van de magneet ervaren door een magneethart of magneetstrip te gaan dragen. Uiteraard kunt u ook kiezen om beiden te gaan dragen, een sieraad voor schoonheid en een magneethart of magneetstrip voor de grotere magneetkracht. ( Er vindt geen stapeling van magneetkracht plaats, dus u kunt gerust meerdere sieraden en accessoires dragen).

Waaruit bestaan het magneethart en de magneetstrip?

Beide wellness producten bestaan uit twee delen:

Het magneet element ( in staal of koper) dat onder de kleding, met het logo naar de huid gericht zijn magneetkracht aan het lichaam geeft.
Het tegenstuk uit edelstaal, dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.

Gebruik:

Breng het magneet zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerdere klachten tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaanpunten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan één zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan.

Inzetbaar bij:

Reuma, artrose, ischias, psoriasis, MS, gewrichtspijn, darmklachten, tennis elleboog, slijmbeursontsteking, hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, menstruatieklachten, depressies, circulatieproblemen, slechte bloedsomloop, long- en blaasontsteking, bloedarmoede, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierenallergie enz..
In de meeste gevallen is een normaal hartje voldoende werkzaam, bij twijfel even navragen of een hartje met koper nemen.

Magneethart en magneetstrip ook inzetbaar bij:

Insectenbeten: Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

Spierpijn en andere pijnen: Met het magneethart masseren ( draaiende bewegingen op de pijnplek maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.

Blauwe plekken: Draag het magneethart, eventueel met tape of pleister op de blauwe plek geplakt. Let op! Niet helmaal dichtplakken met tape, want dan kunnen brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek en de pijn onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.

Acne: hetzelfde kan bij acne ( puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen, uitdrogen.

Menstruatie klachten, buikpijn: Het magneethart onder de navel dragen, als je daarbij nog last hebt van de onderrug achter plaatsen, anders voor.

Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lendepijn, spataderen, problemen met de blaas en nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

Futloosheid, weinig energie: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.

Hoofdpijn, migraine: Het magneethart met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen.

Verstuikingen, breuken: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure.

Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneethart op de benen of op de heup dragen.

Onzekerheid, concentratie: Het magneethart vlak boven de navel dragen.

Depressie, emotionaliteit: Het magneethart midden tussen de navel en schaambeen dragen.

Ontgiften met voetenbad: Het magneethart in een warm voetenbad leggen en dan een half uurtje tot een uur de voeten baden om zo de slakstoffen uit de benen te spoelen.

Groente en fruit bewaren: Wanneer je het magneethart bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven.

Onderhoudstips: De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellakremover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken. Door normaal dragen zal dit laagje ook vanzelf verwijderd worden, dit zal alleen wat meer tijd in beslag nemen. Verkleuringen door koper op de huid zijn normaal en tonen aan dat de koper werkzaam is. Het koper zelf zal ook verkleuren. Dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking. Door het koper kunnen verkleuringen op uw kleding ontstaan die niet meer te verwijderen zijn.

Dromen:
Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ‘s nachts magneetsieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magische sieraden ’s nachts af doen als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.

Gevoelens:
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.

Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterende doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.

De klachten kunnen, net als bij de homeopathie eerst kort verergeren. Afvalstoffen worden dan versterkt losgemaakt en kunnen niet snel genoeg worden afgevoerd. Hier helpt dan extra veel water drinken en beweging. Verder kan men de werking langzaam opbouwen door de sieraden telkens voor een paar uur te dragen, om ze daarna een paar uur niet te dragen. De tijd van dragen langzaam opvoeren tot het prettig voelt.