INFO

Magneetsieraden van Energetixfullsizeoutput_1db2

Energetix ontwerpt, produceert en verkoopt exclusieve design sieraden waarin hoogwaardige permanente magneten geïntegreerd zijn. Dat maakt ze bijzonder ten opzichte van “gewone sieraden”.

Inmiddels zijn er miljoenen klanten over de hele wereld, die Energetix magneetsieraden dagelijks met veel plezier dragen. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege de kracht van de magneten, die in alle sieraden zijn verwerkt. Welzijn en schoonheid zijn bij elkaar gebracht in een stijlvol sieraad of accessoire.

Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrische opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss (0,12 Tesla) de werkingsduur van deze magneten is bijzonder lang. Neodymium magneten verliezen 1% kracht per 100 jaar. Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken. De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium, en stainless steel . Heeft u een nikkelallergie? Geen probleem. Alle Energetix producten kunnen probleemloos gedragen worden door mensen met een nikkelallergie.

 

Historie

Het gebruik van de werking van magnetische krachtvelden op het lichaam ten behoeve van de gezondheid is al heel oud. Bij opgravingen van prehistorische waarde zijn al magnetische “gebruiks”gesteenten gevonden. Magnetiet is een natuurlijke magnetische steen. Egyptische hiërogliefen maken vermelding van magneet therapieën. Volgens de overlevering zou Cleopatra deze steen al in de vorm van een amulet gedragen hebben op haar voorhoofd teneinde haar schoonheid te bewaren. In de historie zijn vele voorbeelden te vinden van wijze en beroemde mensen, die het gebruik van magneten voor therapeutische of geneeskrachtige doeleinden sterk aanbevolen.

 

Magneetkracht

Magneetkracht is niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren. We zien steeds vaker dat magneetsieraden – accessoires – wellness producten steeds vaker worden aangeschaft voor onze geliefde (huis)-dieren. Die zijn tenslotte ook wezenlijk onderdeel van ons gezin. Dikwijls worden ongelooflijke resultaten bereikt. De positieve effecten van magneetsieraden en accessoires, die we bij dieren zien (evenals overigens bij kleine kinderen), bewijzen dat de bijdrage van de magneetkracht in de magneetsieraden aan het gevoel van welzijn van mens en dier absoluut geen placebo effect is. Want spreken dieren en kleine kinderen niet altijd de waarheid?

Voor dieren is er een aparte collectie magneetaccessoires en penningen voor in en aan de halsband. Ook kunt u de gewone Energetix accessoires inzetten, bijvoorbeeld een magneethart in een zwachtel, of een magneetsteen in de waterbak. Energetix maakt dit alles mogelijk om het welzijn van uw dier, kind en u zelf te verhogen!

Voor volwassenen en kinderen biedt Energetix een complete collectie sieraden en wellness producten waaronder: magneetzolen, massagemagneten, magneethart en magneetstrip, magneetstaven, magneetbandage.

 

Het dragen van een magneetsieraad

Wanneer u een magneetsieraad gaat dragen raden wij u aan deze regelmatig te dragen voor een optimaal resultaat. Dat betekend niet dat u de magneetsieraden 24 uur per dag dient te dragen voor een goede werking, maar dat mag wel. Dagelijks dragen is dus belangrijk, maar het mag ook alleen overdag of ’s nachts zijn.

Bij het dragen van magneetsieraden raden wij u aan voldoende water te drinken, het liefst 1,5 tot 2 liter per dag. In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit stopt wanneer u het sieraad af doet. U kunt de werking langzaam opbouwen door de sieraden een paar uur te dragen, om ze daarna een paar uur niet te dragen. De tijd van dragen langzaam opvoeren tot het prettig voelt is dan ons advies.

 

Let op!

Indien u een pacemaker heeft, raden wij u veiligheidshalve af om een magneetsieraad te dragen. De batterij duur van een pacemaker kan bij bepaalde modellen beïnvloed worden door de magneet.  Er zijn mensen met een pacemaker die wel een magneetsieraad dragen. Overleg voor de zekerheid met uw arts.Bent u zwanger en heeft u nooit eerder een magneetsieraad gedragen dan kunt u voor de zekerheid beter pas na de 13de week een magneetsieraad gaan dragen, bij twijfel altijd uw arts raadplegen.

De Energetix sieraden en accessoires dienen NOOIT ter vervanging van medische hulp in het geval van gezondheidsproblemen! Het is dus zeer belangrijk dat u een arts raadpleegt bij ernstige klachten of ziekte.

 

Disclaimer

Energetix GmbH in Bingen is een ethisch werkend bedrijf, dat nooit en op geen enkele wijze medische claims zal leggen om haar magneetsieraden te verkopen. Wij trachten te voorkomen, dat de indruk zou kunnen ontstaan, dat magneetsieraden gezond zouden kunnen maken bij ziekte. Bij klachten en ziekte dient men altijd een arts te raadplegen. Aangezien er geen wetenschappelijk bewijs is voor de positieve effecten van de Energetix magneetsieraden op uiteenlopende klachten, is het ons niet toegestaan om hiervan melding te maken op deze website. Dan zouden we ‘medische claims’ doen, die niet wetenschappelijk bevestigd zijn en dus door u niet te controleren. Het zou dan ook niet ethisch zijn om deze op onze website te vermelden.

In zijn algemeenheid kunnen wij op basis van onze eigen ervaring en berichten van onze klanten wel oprecht zeggen, dat Energetix magneetsieraden zeker kunnen bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn hiervan overtuigd en delen hun ervaringen enthousiast met de mensen in hun omgeving. De beste reclame is in ons geval dus mond-tot-mond reclame en veel nieuwe klanten kopen een Energetix magneetsieraad of accessoire puur op basis van de persoonlijke aanbevelingen van anderen.

U bent van harte uitgenodigd om zelf te ervaren wat de magneetsieraden voor u kunnen betekenen. Wilt u persoonlijk advies of meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

Uitsluiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld en zal zo actueel mogelijk gehouden worden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Magnetic Wellness aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website en mobiele site komen toe aan Magnetic Wellness en worden uitdrukkelijk voorbehouden.