Energetix voor kinderen

Energetix voor kinderen

Herken jij 1 of meer van onderstaande problemen bij jouw hooggevoelig kind of misschien bij jezelf?

 • Moeheid
 • Overprikkeling
 • Stress
 • Boosheid
 • Hyperactiviteit
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Allergieën / Astma
 • Somberheid
 • Nervositeit
 • Chronische klachten ( hoofdpijn, darmproblemen, depressie, gewrichtspijnen etc.)

Meer rust, balans en energie met magneetsieraden van Energetix

Diverse invloeden / prikkels van binnenuit, denk maar eens aan bijvoorbeeld voeding en medicatie en van buitenaf stress en electrosmog kunnen hiervan op invloed zijn. Soms is het maar moeilijk te achterhalen waar de klachten precies vandaan komen en soms weet je wel waar het doorkomt, maar kan je er niet direct invloed op uit oefenen… Met magneetsieraden van Energetix kan dit wel!

Het effect van magneetsieraden

Magneten hebben een sterk positief effect op stress vanwege hun uiterst aardende werking, waardoor je zeker als (hoog) gevoelig persoon of kind (ook met diagnoses AD(H)D, ASS etc.) beter in je eigen energie kunt blijven en minder snel uit evenwicht raakt. Magneetsieraden van Energetix kunnen direct ter ondersteuning worden ingezet en bovengenoemde klachten en meer op korte termijn aanpakken! Hoe? dat zal ik hieronder uitleggen.

Werking van de magneet

Door het dragen van magneetsieraden neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een echte “energy boost”.
De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden.
De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat het lichaam effectiever zuurstof en voedingstoffen naar alle cellen in het lichaam kan transporteren. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd en het lichaam komt weer in balans. Doordat het immuunsysteem wordt gestimuleerd en de cellen zich verjongen, wordt er vrijwel altijd pijnverlichting ervaren in geval van ongemak!

Eigen ervaring

Omdat ik als moeder van een hooggevoelige dochter zelf heb mogen ervaren wat magneetsieraden voor haar hebben betekend ben ik volledig overtuigd van de werking van magneten. Daarom ben ik sinds juni 2015 zakenpartner van Energetix geworden.

Magneetsieraden voor iedereen

Magneetsieraden van Energetix zijn bijzonder geschikt voor het gevoelige gezin en bieden een geweldige ondersteuning daar waar rust, balans en harmonie gewenst is!

Reacties van ouders

Mijn kind heeft meer rust in hoofd en lijf, minder woede uitbarstingen, slaapt beter en is uitgerust wakker, meer zelfvertrouwen, angst en problemen met doorslapen zijn voorbij, beter concentreren, eczeem en astma is minder geworden, migraine aanvallen zijn minder hevig of zelfs verdwenen..

Collectie magneetsieraden en wellness

Benieuwd naar de collectie van Energetix? kijk dan in de webshop waar je jouw bestelling direct kan plaatsen.
Uiteraard mag je dit ook telefonisch of per mail doen voor als je misschien nog vragen hebt!
Let op: bij het bestellen van een lederen of siliconen bandje dien je een magneetschuifje mee te bestellen, bij voorkeur een langwerpige met 2 magneten. Het bandje zelf heeft geen magneten.

Veelgestelde vragen

Voor vragen mbt gebruik van de magneetsieraden verwijs ik je door naar het kopje  “Info”, veelgestelde vragen.
Mocht jouw antwoord er niet bij zitten dan kan je altijd contact met mij opnemen.
fotos ex websitefoto exNaamloos