Energetix SportEX

 IMG_0593

Energetix SportEX

Vernieuwde Exclusieve sportieve collectie voor dames heren en kinderen.

De sportEx armbanden zijn sinds de introductie in 2012 een groot succes gebleken. De waterdichte flexibele en stoere sportarmbanden  kunnen gewoon onder de douche, in de sauna en in het zwembad worden gedragen. Alle omstandigheden bij het sporten, in de vrije tijd, bij het huishouden en hobby-activiteiten doorstaat deze power armband.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe verbeterde SportEx armbanden is 70% meer materiaal gebruikt. Tevens is er voor een betere ventilatie om de pols, aan de binnenkant van de armband een golf-design aangebracht. Het nieuwe design aan de buitenkant laat een fraaie lijn zien, aangevuld met de letters ” SportEx”.

De nieuwe generatie SportEx armbanden beschikt over een spectaculaire hogere magneetkracht, namelijk 2000 Gauss, ofwel 0,2 Tesla. Kortom een geweldige sportieve aanwinst met drie geïntegreerde power magneten.

De armbanden zijn verkrijgbaar in 4 aantrekkelijke kleurencombinaties in de maten S-M, M-L, L-XL, XL-XXL en voorzien van drie kostbare neodymium magneten.

De armbanden zijn uitermate geschikt voor gevoelige kinderen/personen (HSP / AD(H)D ) omdat de magneetsieraden  een sterk positief effect op de ontprikkeling heeft vanwege hun uiterst aardende werking waardoor je beter in je eigen energie kunt blijven en minder snel uit evenwicht raakt.

Het gezicht van van onze collectie SportEx armbanden is zoals ook reeds in 2012 bij de introductie van de eerste generatie SportEx, Joey Kelly, bekend van de zingende Kelly Family, maar tegenwoordig op hoog niveau beoefenaar van extreme sporten. Joey Kelly heeft de vernieuwde SportEx armbanden in de praktijk intensief getest oa tijdens de 24-uurs challenge van RTL goede doelen marathon. Hij is enthousiast en blij verrast met de resultaten. In een eerste reactie noemt hij de nieuwe armbanden dan ook ” Magnifiek”

De SportEX armbanden zijn verkrijgbaar voor 49 euro!

IMG_0518