HOME

Energetix magneetsieraden

Hartelijk welkom bij Magnetic Wellness, zelfstandige zakenpartner van Energetix magneetsieraden & wellness.

Wellicht bent u op zoek naar informatie over magneetsieraden & wellness producten of wilt u zelf de weldadige werking ervan ervaren.

Energetix magneetsieraden & wellness producten is een lifestyle waar je niet in hoeft te geloven maar welke je moet ervaren.

Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie om hun algehele gevoel van welzijn te verbeteren. Het effect is dat zij: pijnverlichting ervaren, klachten zien afnemen of zelfs helemaal zien verdwijnen, zich meer in balans voelen en minder stress ervaren, een verbetering van hun energie waarnemen, beter slapen en méér uitgerust wakker worden en het gevoel hebben meer aan te kunnen. Ook heeft de magneetkracht een positieve werking op het immuunsysteem.

Omdat magneten uiterst aardend werken kunnen (hoog) gevoelige personen, kind of dier ( ook met diagnose AD(H)D, ASS, etc) beter in hun eigen energie blijven en minder snel uit evenwicht raken.

Wat doet een magneet nu precies met ons lichaam?

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt, deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Energetix collectie

De passie van Energetix Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van exclusieve magneetsieraden. De ontwerpers vinden inspiratie in actuele trends en in de wensen van onze klanten. Door grensoverschrijdende samenwerking ontstaan unieke creaties in de typische stijl van Energetix Bingen, die wereldwijd met enthousiasme ontvangen worden. Elk jaar ontstaat er een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende magneetsieraden met de beste kwaliteit.

In de catalogus vindt u een uitgebreide keuze aan magneetsieraden en wellness producten voor Hem, Haar, Kind en Dier. Bestellingen kunnen via de webshop, mail of per telefoon doorgegeven worden. Doorgaans heeft u binnen 1 tot 3 werkdagen uw bestelling in huis. Let op: bij het kinderambandje dient u een slider (schuifje) mee te  bestellen met het door u gekozen kleur armbandje. In deze slider zit de magneet verwerkt. U betaalt voor Nederland en België geen verzendkosten, deze neem ik als dank voor uw bestelling voor mijn rekening. Woont u in de buurt, dan kunt u uw bestelling die u per mail of telefoon heeft doorgegeven op afspraak bij mij af komen halen. Heeft u liever eerst wat informatie en wilt u tijdens een kopje koffie of thee de magneetkracht ervaren dan bent u ook van harte welkom aan huis, en presenteer ik u graag een deel van de collectie.

Garantie

Gebreken aan materiaal of afwerking vallen onder een garantie periode van 24 maanden. U kunt uw sieraden altijd ruilen of terugsturen als ze niet bevallen of als de maat niet goed is. Ruilen kan binnen 14 dagen waarbij uw aankoop 100% vergoed wordt. Bij terugsturen tot 30 dagen is de vergoeding 85%. Uiteraard kunnen de sieraden en wellnessproducten alleen aangenomen worden indien onbeschadigd en in originele verpakking met aankoopbon.

Enkele artikelen zijn om hygiënische redenen uitgesloten van ons retourbeleid. Dit zijn oa magneetbandages/masker, wellness nekkussen, oorbellen, waterstaafjes en zooltjes.

Ik wens u veel plezier met het lezen van de informatie over magneetsieraden en wellnessproducten en voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Magnetic Wellness Herikstraat 50 7731 VR Ommen info@magneticwellness.nl 06-17050465 – KvK 70698880

 

 

 

 

fullsizeoutput_1db6